skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat
José Montilla Visita “Cuina Justa” De Sant Boi

José Montilla visita “Cuina Justa” de Sant Boi

El dijous 5 de maig, el president Montilla va visitar el projecte “Cuina Justa”, que lidera la Fundació Cassià Just a Sant Boi de Llogrebat. El Patronat de la Fundació va voler agrair, amb aquesta invitació al president Montilla, la seva trajectòria de col·laboració amb l’entitat, especialment durant el període en que va formar part, ell mateix, d’aquest Patronat. Durant la visita, el president Montilla va poder parlar amb tots els treballadors i treballadores del projecte, que serveix per a la integració laboral de persones amb  especials fragilitats, més punyents en moments de dificultat econòmica i social com els que estem vivint.

La Fundació Cassià Just ofereix un suport i un ajust en lo laboral i lo personal, que promogui els recursos propis de la persona per tal d’ajudar-les a afrontar els entrebancs i els reptes de la vida actual. Aquesta feina la duen a terme professionals de la salut, del treball i de l’educació social col•laborant d’aquesta manera per al dret a una vida bona i a ser dignes protagonistes de la seva particular historia. Actualment a Cuina Justa hi treballen més de 100 persones.

Si voleu saber més sobre la feina que es realitza a “Cuina Justa” i a la Fundació Cassià Just, podeu visitar el seu web: http://www.cuinajusta.com/

Back To Top