skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Montilla demana a Rajoy que reflecteixi en els pressupostos la prioritat pel Corredor Mediterrani

El president i portaveu de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, José Montilla, ha formulat la primera pregunta de la Legislatura al President del Govern, Mariano Rajoy, en la seva primera sessió de control del Senat.

Montilla ha preguntat si és cert que el Govern prioritzarà l’Eix o Corredor Mediterrani en la Xarxa Bàsica de la Xarxa Transeuropea de Transport, malgrat algunes afirmacions de la Ministra de Foment sobre altres eixos de transport, que, segons Montilla, “creen confusió”. El portaveu de l’Entesa ha insistit a saber que si l’Eix del Mediterrani és prioritari, “en què es traduirà, com es demostrarà aquesta prioritat i si estarà reflectit en els Pressupostos Generals de l’Estat”.

El portaveu de l’Entesa ha recordat la importància d’aquest corredor per a la reactivació de l’economia i com alguns dirigents del PP i presidents de CCAA han donat la benvinguda a aquesta decisió de la Unió Europea.

Montilla ha reclamat del President Rajoy que digui en què es materialitza el suport del Govern al Corredor Mediterrani i que “deixi de prometre coses a llarguísim termini”. Ha matisat que “no estic en contra d’altres corredors, però quan els recursos són escassos, cal prioritzar prenent decisions, no perllongar indecisions per a acontentar a tots”.

El President de l’Entesa ha demanat, a més, prioritat per a les connexions viàries i ferroviàries amb els ports de Tarragona i Barcelona i que s’agilitin les inversions en el tram ferroviari Vandellòs- Tarragona.

Més informació a Entesa Catalana de Progrés

Back To Top