skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat
Montilla Interpel•la El Govern Sobre La Situació Econòmica

Montilla interpel•la el govern sobre la situació econòmica

Cronica_Global_MHPEl portaveu i president de l’Entesa, José Montilla, ha presentat una interpel·lació per realitzar en el pròxim ple del Senat al Govern sobre quines iniciatives polítiques en el terreny econòmic pensa posar en marxa per afrontar els problemes del crèdit, l’ocupació, la sostenibilitat les finances públiques, la desigualtat social i l’increment de la pobresa.

El portaveu considera que superat l’equador de la legislatura, si bé és innegable que l’economia ha deixat de caure i se supera la recessió, no és menys cert que algunes variables macroeconòmiques evolucionen negativament.

Ni el crèdit, ni el deute públic, ni les expectatives de la recaptació d’algunes figures tributàries després de l’increment d’impostos, ni l’ocupació, ni la recaptació de la Seguretat Social evolucionen positivament.

Per altra banda, si el dèficit públic s’ha reduït ha estat gràcies a l’esforç de les administracions territorials i no  a l’administració central, malgrat les polítiques d’ajust i d’austeritat, amb les conseqüents retallades.

Back To Top