skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Aquesta tarda, Montilla assistirà a l’acte de lliurament dels Premis Internacionals Terenci Moix

El director de cinema Gonzalo Suárez rebrà el Premi Internacional Terenci Moix especial a la seva trajectòria, segons va fer públic, el passat mes de juny, el jurat presidit per Ana Maria Moix. Els premis Terenci Moix han guardonat aquest any també l’escriptora Maruja Torres.

La resta de premis en els apartats de Literatura han estat per a Sami Naïr, en Assaig, per ‘La lección tunecina’ (Galaxia Gutenberg); l’escriptor Laurent Binet, en Literatura de Ficció, per ‘HHhH’ (novel·la sobre l’assassinat de Reinhard Heydrich que va guanyar el premi Goncourt a la primera novel·la, publicat per Seix Barral i Edicions de 1984); el novel·lista Javier Marías, per la seva trajectòria literària; i el de Poesia, al llibre ‘Pagèsiques’, de Perejaume (Edicions 62).

Altres premiades són les cantants Juliette Gréco i Silvia Pérez Cruz, pel seu concert al Liceu de juliol del 2011 i el seu primer treball en solitari, ’11 setembre’.

En Arts Escèniques, el Terenci Moix se l’emporta l’actor i autor libanès exiliat a Canadà Wadji Mouawad, per la seva obra ‘Incendis’, un muntatge estrenat al Romea. I en Trajectòria d’Arts Escèniques, la ballarina Tamara Rojo.

Els premis, que es lliuraran avui a la tarda al Palau de la Música Catalana, estan dotats simbòlicament amb un euro.

Back To Top