skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Montilla assisteix l’acte de lliurament de la tercera edició del Premi Solé Tura

El president Montilla va assistir ahir a l’acte de lliurament de la tercera edició del Premi Solé Tura, co-organitzat per la Alzheimer Internacional – Fundació Pasqual Maragall, la Fundació Uszheimer i MINIMAL FILMS, amb tres nous guardonats i vora 300 assistents.

El guardó convida estudiants i experts de l’àmbit de la producció de films a donar a conèixer els seus treballs audiovisuals, de ficció o documentals, sobre els diversos aspectes de les malalties d’Alzheimer, Parkinson i altres patologies neurodegeneratives associades a l’envelliment.

Els guanyadors d’enguany són:

Primer Premi

Segon Premi

Tercer Premi

Antecedents

La Fundació Uszheimer, juntament amb la família Solé-Tura, van impulsar la creació del Premi Solé Tura per a obres audiovisuals, en record a la figura d’en Jordi Solé Tura i amb la finalitat de promoure la sensibilització i conscienciació social sobre les malalties neurodegeneratives associades a l’envelliment.

L’objectiu del premi és doble. Per una banda, mostrar una visió global de la demència, incorporant la realitat dels pacients, les famílies, els cuidadors i els professionals que conviuen amb aquestes malalties i, per l’altra, oferir a estudiants i experts de l’àmbit de la producció de films l’oportunitat de donar a conèixer els seus treballs audiovisuals.

La presentació del premi va tenir lloc el 21 de setembre de l’any 2009, coincidint amb el dia Mundial de l’Alzheimer.

Back To Top