skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat
Comunicat Sobre La Proposta De Formar Part Del Consell D’administració D’Enagas S.A.

Comunicat sobre la proposta de formar part del consell d’administració d’Enagas S.A.

 

Avui s’ha fet pública la convocatòria de la Junta General d’Accionistes d’ENAGAS SA que se celebrarà els propers 29 i 30 de juny. Al seu ordre del dia hi figura la proposta del meu nomenament com a conseller independent de l’empresa per un període de quatre anys.

Com és conegut, i més enllà de les meves responsabilitats a l’administració local, vaig tenir l’oportunitat d’exercir com Ministre d’ Indústria, Turisme i Comerç i, posteriorment, com a president de la Generalitat de Catalunya. Des de finals de 2011 fins maig de 2019 he estat Senador, amb diverses responsabilitats, la darrera d’elles president de la Comissió de Pressupostos. Des d’aleshores he deixat de tenir càrrecs de caràcter orgànic i institucional.

La meva incorporació al Consell d’Administració d’Enagas, si la Junta d’accionistes l’aprova, em permetrà aportar l’experiència i coneixements acumulats en el funcionament d’una companyia que, com totes les del sector energètic, té al davant reptes transcendents per al país, per a les seves empreses i per a la sostenibilitat de la seva economia.

Les característiques de l’empresa, que forma part d’una activitat regulada de gran valor estratègic, amb funcions de servei públic i amb un accionista de referència que és l’Estat, em permetrà continuar amb el compromís amb Catalunya i amb Espanya i em facilitaran un contacte més estret amb el nostre teixit productiu.

L’entrada en vigor de la condició de conseller d’Enagas comportaria, òbviament, deixar de percebre la pensió que, d’acord amb la Llei 6/2003, em correspon com expresident de la Generalitat.

 

Barcelona, 28/05/2020

 

Podeu descarregar el document aquí

Comunicat José Montilla_28.05.2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top