skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat
“Fora Una Gran Injustícia Que Les Principals Víctimes De La Crisi No Gaudissin Dels Beneficis De La Recuperació Econòmica”

“Fora una gran injustícia que les principals víctimes de la crisi no gaudissin dels beneficis de la recuperació econòmica”

Foto: Jordi Play

El president Montilla, va participar anit en la presentació del 5è Informe Social de la Fundació Campalans. En l’acte van participar Leire Pajín, Sandra León, Raúl Moreno i Eva Granados, que van anar descrivint alguns dels aspectes més rellevants de l’informe, que aquest any porta com a títol “Recuperació Econòmica, feblesa social”.

En el decurs de la seva intervenció, el president va fer referència a les dades que posen de manifest el creixement de l’economia a Espanya i correlativament a Catalunya i va insistir en el risc que comporta el fet que els efectes d’aquest creixement no siguin percebuts per les persones que més han patit els efectes de la crisi. El president s’ha referit, també, a la urgència que el govern de la Generalitat dediqui els seus esforços a prioritzar la lluita contra les desigualtats socials a Catalunya i ha opinat que: “la política contra les desigualtats socials no forma part de l’agenda política d’aquest govern. O, si ho voleu, no en forma part de forma prioritària”.

També ha fet esment de la nova finestra d’oportunitat – política i social – que s’obre amb la presentació dels nous pressupostos del govern Sánchez. En opinió del president Montilla: “No puc creure, més enllà de declaracions retòriques que serveixen per consum intern dels fidels, que ERC i el PdCat facin impossible la seva aprovació al Congrés dels Diputats. Estic segur que s’alçaran veus responsables que entenguin que no es pot utilitzar la situació de la privació de llibertat de determinades persones – no desitjada ni desitjable per a molts – com a mecanisme de bloqueig.”

Podeu llegir la intervenció del president Montilla aquí.

Back To Top