skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

José Montilla: “El pacte fiscal de Mas és un engany que pot dur a la frustació”

El que va ser president de la Generalitat, José Montilla, posa sobre la taula dubtes notables sobre el pacte fiscal que proposa Artur Mas. El considera un engany que posa en risc de portar la frustració als catalans. Així s’expressa Montilla en una entrevista a ‘Ciutadella’, en què també es mostra escèptic sobre els motius que han portat al Govern de la Generalitat a presentar fora de termini els pressupostos.

El cicle electoral que portarà la ciutadania a les urnes el 20 de novembre és, al parer de l’actual primer secretari del PSC, el motiu concret pel qual encara no hi ha pressupostos, perquè el líder socialista considera que encara hi ha més retallades en cartera. Precisament, Montilla també parla sobre el 20-N i defensa la candidatura d’Alfredo Pérez Rubalcaba al capdavant del PSOE.

En l’entrevista, Montilla atribueix a la crisi els mals resultats electorals de les últimes autonòmiques i en referència al futur congrés del PSC es mostra partidari de les primàries per escollir qui serà el futur candidat a presidir la Generalitat.


Enllaç a l’entrevista programa Ciutadella

Back To Top