skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Montilla assisteix a la inauguració de la 25ena edició del Festival Castell de Peralada

Peralada_2011El Festival Internacional de Música Castell de Peralada, celebra enguany el seu 25è aniversari. La primera edició data del 1987 i des d’aleshores es celebra ininterrompudament els mesos de juliol i agost en el conjunt monumental del Castell de Peralada. El Festival té organització, gestió i finançament privat, depenent de l’Associació Cultural Castell de Peralada, sense ànim de lucre, presidida per la Sra. Carmen Mateu de Suqué.

Un any més, el públic podrà gaudir, fins el 15 d’agost, d’artistes que han format part de la història del festival però també de veus joves, no per això menys consolidades en el panorama internacional.

El President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha inaugurat aquesta nit el Festival, que ha comptat amb la presència de la presidenta de l’Associació Cultural Castell de Peralada, Carmen Mateu, i el seu marit Artur Suqué; pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell;per l’alcalde de Peralada, Pere Torrent; i, pels expresidents de la Generalitat, Jordi Pujol i José Montilla.

Back To Top