skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Montilla assisteix a l’acte de celebració de la inclusió del corredor del mediterrani en la xarxa bàsica ferroviària europea

Montilla ha assistit a l’acte de presentació del resultat de les negociacions del govern espanyol amb la Comissió Europea en relació al corredor mediterrani.

Un acte organitzat pel Ministeri de Foment i protagonitzat, més enllà del rol institucional del MHP Mas, pel ministre Blanco.

L’exposició del Ministre, sòlida, argumentada i sòbria, va mostrar ben clarament que el resultat d’aquest projecte – tan necessari per a Catalunya – no surt de la suma de declaracions o gestos (sempre útils, naturalment) sinó de la feina tenaç i continuada del govern socialista.

Aconseguir el suport de la Comissió Europea a aquesta proposta de xarxa ferroviària que situa el corredor mediterrani com a proposta prioritària és un pas determinant. Com ho és, també, el fet incontrovertible de que el govern espanyol està ja invertint en el corredor.I com incontrovertible és que aquesta proposta no es va incloure el 2003 per la decisió del govern de José María Aznar, que va comptar amb el suport del grup parlamentari de CiU.

Enllaç a El Periódico de Catalunya

Enllaç a Oficina Parlamentària Socialista

 

Back To Top