skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat
Montilla Assisteix A La Inauguració Del Taller De Fabricació Del Q3 A Martorell

Montilla assisteix a la inauguració del taller de fabricació del Q3 a Martorell

“Una petita victòria enmig de la crisi”. Amb aquestes paraules el President Montilla va definir el que representava per al país la producció de l’Audi Q3 a la planta Seat de Martorell. Ho va dir en l’acte de col·locació de la primera pedra el 18 de juny de 2009.

Es tracta del primer vehicle de qualitat Premium produït en una fàbrica a l’Estat espanyol, una fita d’enorme rellevància per a la indústria catalana.

Les noves instal·lacions, que han representat una inversió de 330 milions d’euros i suposen una superfície de 33.000 metres quadrats, disposen de 450 robots d’última generació. La producció del Q3 genera 700 nous llocs de feina i en consolida 800 més. La marca alemanya preveu entregar el 2012, el primer any complet de producció, al voltant de 100.000 unitats d’aquest nou vehicle.

A l’acte d’inauguració del nou centre de producció de l’Audi Q3, que ha presidit el príncep d’Astúries i de Girona, hi han assistit, entre d’altres, el President de la Generalitat, Artur Mas; el president del Comitè Executiu de SEAT, James Muir; el president del Consell d’Administració de SEAT, Francisco Javier García Sanz; el ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián; el delegat del Govern central a Catalunya, Joan Rangel; l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve; el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; l’expresident de la Generalitat José Montilla, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.

Més info a gencat.cat

Back To Top